Çıtır Paneli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kesim tavuk göğsü
- 2 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1,5 çay kaşığı köri
- 1,5 çay kaşığı pul biber
- 4 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı un
- 2,5 su bardağı mısır gevreği (Robottan geçirelim)
- Sıvı yağ
Çıtır Paneli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce tavuk göğsümüzü ince uzun keselim.
- Sonra sos için gereçlerin hepsini karıştıralım.
- Ayrı tabaklara un ve robottan geçirdiğimiz mısır gevreğini koyalım.
- Tavuklarımızı evvel una, sonra sosa, sonra mısır gevreğine artlı önlü bulayıp, kızgın yağda kızartalım. Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.