Çıtır Pane Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket tavuk kanat
- 2 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 paket knorr pane harcı
- 2 adet yumurta
Çıtır Pane Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuklarımızı çatalla delip sosluyoruz ve 2 saat buzdolabında bekletiyoruz.
- 2 adet yumurtayı bir kaseye kıralım ve harcın başka gereçlerini başka bir kapta karıştıralım.
- 2 saat bekleyen tavuklarımızı birinci evvel yumurtaya sonra harca buluyoruz ve kızgın yağda kızartıyoruz.
- Şayet tavuklarınız büyük, baget tavuksa kesinlikle haşlayın sonrasında kızartma sürecine geçin. Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.