Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıtır Kabak Kızartması

Çıtır Kabak Kızartması
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
citir-kabak-kizartmasi.jpg

Çıtır Kabak Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk kabak
  • 1.5-2 çay bardağı un
  • 1.5-2 çay bardağı galeta unu
  • 2 adet yumurta
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Tuz
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ

Çıtır Kabak Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabaklar pijama biçiminde soyulur, çubuk biçiminde doğranır.
  2. Un bir kaba alınır, içerisine tuz, kırmızı biber ve karabiber koyulup, karıştırılır.
  3. Çubuk halinde doğranan kabaklar evvel una, sonra yumurtaya ve galeta ununa bulanarak kızartılır.
  4. Bu tarifle dışı çıtır çıtır, içi sulu kabaklar elde edebilirsiniz.
Not: Kızgın yağda kızartırsanız yalnızca dış sosunu kızartmış olursunuz anında kızarıyor zira. Yağınız sıcak olsun lakin orta ateşte çevirerek pişirmenizi öneririm. Kabakları çok kalın olacak biçimde doğramamaya itina gösterelim.

Çıtır Kabak Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt