
Çıtır Çıtır Şinitzel Tanımı İçin Materyaller
- 8 dilim tavuk fileto
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 su bardağı un
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 3 yumurta
- 2 su bardağı galeta unu
Çıtır Çıtır Şinitzel Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kasaptan şinitzel için doğranmış tavuk alın. Birinci kaba tuz, un ve karabiber koyup karıştırın.
- İkinci kaba yumurta kırıp çırpın. Üçüncü kaba ise galeta unu koyun.
- Şayet konutunuzda galeta varsa robotton geçirip galeta unu elde edebilirsiniz.
- Tavuk filetoyu evvel una sonra yumurtaya en son galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.
- Akabinde servis edebilirsiniz afiyet olsun.