Çıtır Çıtır Karnıbahar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet orta boy karnabahar
- 1 yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı ucu karabiber
- 1 çay kaşığı ucu kırmızı toz biber
- 3 yemek kaşığı un
- 1 paket galeta unu
Çıtır Çıtır Karnıbahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle karnabahar 10 dakika haşlanır. Sonra yumurta süt un baharatlar çırpılır sos hazırlanır.
- Haşlanan karnabaharlar sosa bulanıp ardından galeta ununa bulanıp kızgın yağda kızartılır.
- Sarımsaklı yoğurt ile servis edilir.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.