Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cıplak Gercek Dizi Muziği Sozleri

Cıplak Gercek Dizi Muziği Sozleri
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cıplak Gercek dizisi jenerik muziği

Cıplak Gercek dizi muziği

Cıplak Gercek dizisinde Hazal bir şarkı soyledi Şarkının sozleri;

Gecer bedenimden acıtarak icime aldığım insanlar
Dudaklarımdan renksizdi dunya
Kimini bilmek icin optum, kimini oldurmek!
Boş bir kalp atıyorken icimde,
Yaşamam artık ben yaşamam boyle
Yeni bir elbise gibi guzeldir olmek
Yıldızlar soner, kayıp giderken ıslak tenimde
Unutma benden daha buyuk aşk yok
Dokunur icime yabancı sert ruzgarlar,
Unutma benden daha guzel bir mevsim yok!

Similar threads

Cıplak Gercek Dizisi 1 bolumde calan şarkı Cıplak Gercek dizisinde Hazalın soylediği şarkının sozleri Cıplak Gercek dizisinde Hazal'ın seslendirdiği şarkının sozleri; Gecer bedenimden acıtarak icime aldığım insanlar Dudaklarımdan renksizdi dunya Kimini bilmek icin optum, kimini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Çıplak Reel dizisi jenerik müziği Çıplak Hakiki dizi müziği Çıplak Hakiki dizisinde Hazal bir şarkı söyledi Şarkının sözleri; Geçer bedenimden acıtarak içime aldığım halk müziği Dudaklarımdan renksizdi dünya Kimini iyi anlamak için öptüm, kimini öldürmek! Abes bir yürek atıyorken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ayrılık sozleri,Yeni ayrılık sozleri Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim icimde kanayan yarasınbir gun gelir belki beni anlarsın donup te yuzume nasıl bakarsın Bırak yanın da olayım, sana sevgimi anlatayım baktın olmadı,olumum kanıtlayacaksa sana olan sevgimi,senin icin olmeye ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Sevgilisinden Ayrılanlara Yalnızlık Sozleri Sevgilisinden Ayrılanlar İcin En Guzel Yalnızlık Sozleri Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerimGuzel bir ruyayı gercek sanmıştım Seni sevdiğim icin ozur dilerim Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt