Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cine5 çözen TV kartı

Cine5 çözen TV kartı
0
118

Similar threads

arkadaşlar merhaba benim evimde kablolu tv var ve buna uygun tv kartı almak istiyorum görüntünün donmadığı televizyon gibi güzel bi şekilde izleyebileceğim, aynı zamanda sevdiğim diziyi kaydedebileceğim, kaliteli görüntülü en iyi kart nedir bazıları diyor ki mesela avermedia maç izlerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
arkadaslar nette azıcık arastırdım uydu ızlemek ıcın cogu herkes skystar digital tv kartını kullanıyor fakat bi yerdede okudum skystarın ustunde mp2 islemcisi olmadıgı ıcın guclu sistemi olan pc lasım diyoduhemde baktım sadece bir cıkıs vrdı avermedia marka digital tv kartlarında ise bole...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Arkadaşlar bir sorunum var ?AVERMEDİA marka AVERTV USB20 PLUS tv kartı aldımkurulumunu yaptım ve görüntü iyiYayın sırasında tv kartının sesi çok hışırtılı çıkıyor sesini kapattığım zaman bile hışırtı oluyorkayıt yaptığım zamanda aynı çıkıyor vcd cihazı bağladığım zamanda aynıdriveri silip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
AverMedia 203 tv studio tv kartı tüm frekans aramasında dahi bütün kanalları bulmuyor her aramadı farklı kanallar cıkıyo ama hepsi degil buna bir cözümü olan varmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Afacan Dennis, Türkiye ve Avrupa Ligi maç yayınları, gece nesli, Afacan Louie, Carl², Ninja Kaplumbağalar, Hugo, Emmy ödüllü Tutenstein, Oz, Çocuklar Duymasın, Ayrılsak da Beraberiz, A Kadrosu, Doctor Who ve 8 yaşındaki Cedric... Ufak bir çocuktan yetişkin bir bireye, erkek bayan ayırt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt