Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çin seddi yapıldıktan sonraki ilk konuşmalar

Çin seddi yapıldıktan sonraki ilk konuşmalar
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çin seddi yapıldıktan sonraki ilk konuşmalar sene sonra anketim yapılır mı? yapılır oğul! her şeye başlık başlamak isteyen bir cins gelir, sonunda bu da yapılır kapı yapmayı umuttuk leeyyynnn çaarın len sanatçı başını yıkın bitmiş yapacaksınız piramitleri yapanlara akort vermemişler ulan amma taş gitmiştir bu yapiya be! askerler, tutuklayin bunu, ajan var aramizda ulan david copperfield gecti lan, sizde daha bura cin seddi, buradan cikis değil deyin hala ressam egrimi olmus bu güya ? belim, belim, belim yıkalım burayı da slogan filan yazmasınlar ne slogani wang, adam kitap yazar buraya çin imparatorunun karısı : duvardan duvara halı lüzumlu şu anda ulan bizim hanım karşıda kaldı !!!ii baba türkler bizimle dalga geçiyormuş, * korkusundan neler yaptılar diye bırak geçsinler oğlum ileride dokuma kotaları kalkınca onlar da nasıl tutuşacaklar göreceksin intikamımızı feci şekilde alacağız baba, babacım bak çin seddini yaptım bitirdim oğlum ben sana çin seddini yapamazsın demedim, adam olmazsın dedim çin seddi bitti çin sui abim e olm ne bu dümdüzzzz abi tuğla bitti, taş bitti e olm bunun iki ucu açık abi napalım malzeme kalmadı kaç yüz km yaptık biliyon mu? ulan kapatmamışsınızki duvarları!!! yanlardan geçerler yine atlarlar *mize!!! yıkıp her tarafta yapiyim mi? değil ulan kalsın kalsın, onu da elini yüzüne bulaştırırsın bir çuval inciri mahfettiniz hemen adamlar üstelik dalga geçecek bizimle tırstığımız zaten meydandaydı vatana millete uğurlu olsun benim için ufak fakat insanlik için büyük bir duvar* abi iyi hoş biz bu duvarı yaptık da dışarı nasıl çıkıcaz? kapıdan ?? kapıyı yapmadın mı? abi kapıları daha sonra yapmayacak mıydık? ? ! i oğlum koş bir bardak su getir bana ne ter aktı bei ula temel! dışarıda kaldık olsun biz de ab'ye başvururuz özel baskı  

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt