Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cin Biberi Turşusu

Cin Biberi Turşusu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Cin Biberi Turşusu Tarifi İçin Malzemeler

*4 kg topak cin biberi veya sivri cin biber
*3 baş sarımsak
*3 kilo*cin biberi
*3 su bardağı sirke
*tuz

Cin Biberi Turşusu Tarifi Yapılışı Cin biberleri güzelce yıkadım 10 litrelik su bidonuna koydum biberleri 10 litrelik bidon 4 kg biberi aldı geniş bir kaba suyu, tuzu ve sirkeyi karıştırıp boşalttım en üstüne sarımsakları koydum ağzını kapattım tuzu ve sarımsağı zevke göre ayarlayabiliriz

Similar threads

Cin Biberi Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *1 kg gr cin biber *1 5 su bardağı sirke *1 çay bardağı limon suyu *1 baş sarımsak *1 kahve fincanı kaya tuzu *Yeteri kadar su Cin Biberi Turşusu Tarifi Yapılışı Kışa hazırlıklar yavaş yavaş başlarken hem yaz hem kış tüketebileceğimiz bir turşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Salatalık Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo salatalık *1 çay bardağı sirke *1çay bardağından iki parmak eksik tuz *6 tane cin biberi *2 baş sarımsak *Aldığı kadar su *5 litrelik şişe Salatalık Turşusu Tarifi Yapılışı Öncelikle salatalıkları yıkayalım Sarımsakları soyalım hazır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cin biber turşusu ile sofralarınızı renklendirmeye ne dersiniz? Özellikle acıyı sevenlerin vazgeçemediği bu turşu eşliğinde yemekler ayrı bir lezzetli oluyor. Eğer siz de acıyı seviyorsanız, hazır almak yerine evde de kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İşte, sofranızın baş köşesinde yer alacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Yeşil Domates Ve Cin Biberi Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *üç kilo yeşil domates *iki kilo cin biberi *bir orta boy hazır üzüm sirkesi *bir yemek kaşığı toz şeker *bir yemek kaşığı limon tuzu *üç yemek kaşığı iri turşu tuzu *üç tane irice baş sarımsak *üç bardak su *turşuları bırakmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yeşil Domates Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo yeşil domates *1 baş sarımsak *56 adet cin biberi *1 tatlı kaşığı himalaya tuzu *Sirke *1 litre su Yeşil Domates Turşusu Tarifi Yapılışı Cam kavanoza domatesleri koyun, üzerine cin biberi ve sarımsakları koyun Su, tuz ve sirkeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt