Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çılgınım Diyorsanız Bu Nickler Tam Size Göre

Çılgınım Diyorsanız Bu Nickler Tam Size Göre
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çılgınım Diyorsanız Bu Nickler Bütün Size Kadar adamına kadar nickler kimine tarafından kralım kimine yalanım bakımlı nickler adamına sözler kralım yalanım sözü Canice ewi öz yuwamız idam ipi krawatımız rapciyiz can yakarızz delikanlının hastasıyız teq kursunla adam harcarızz ! pARan warsa ye iç dostlar alem qörsün, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qör$ün KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve VAt kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM Her qece elem çeke çeke ; ÇiLeK€$ yazdımm HeR y€Re ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;çeq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN ÖLMEDİM Mİ ! A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm Küçüqqen ÇiKolAta için aqlıordum $imdi i$e $enin için ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki söz edeni DO$t $KUTLAMA yeminim ant damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn qiden qitMi$tir qittiqi lahza hersey ßitmi$tirr ! o KıZ ßeni a$ar çünkü o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar ! Or+**** ßittiqi yerde tarzımıZ iÇin ya$ar , $eklimiz iÇin öLüRüZZ DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM! ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDıiNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (Aynı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) eRkekleriN SeNi SeviyoruMDemeSi ßiR MumuN Katiyen SönmeyeceğiMDemesiNe ßenzeR! ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe ßeN SeverseM Destan, KızarsaM Katliam oLur AvRiLICODEiNdE dEdİğİ gİbİDoNICODEt tElL mE HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı £ski Foto' Lar qißysin taTLı Fakat eSkiiiiiiSiinnn! ßu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de anlamsız artıq geLmeseNde, beN yokum geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım; köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN Géçici HéVés DéğiL Yargı éDéNé NéFés oLurum… BoşVér! Derhal Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni DéTayLAr AynaDir Ayrım’i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim GeceLeri geLme tıraş bıçağı tutarIm Uzama koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm BeN RaPtIm Fazla mAnTıK TePtIm hIç Değil hEpTiM KoYu Karamsar ReNkTiM VeLhAsIl çIfTtEsInDe tEkTiM BiNlErCeSiNeKaRşI YeKtIm YA AŞKIMA KARŞILIĞINI WER YADA PEŞİNDEN KOŞARKEN ESKİTTİĞİM AYAKKABININ PARASINI olmadığım insan olupta sevilmektense,kendim olduğum için korku edilmeyi seçim ederim Kimine Tarafından Kralım Kimine Göre Yalanım Gizli Ol!! Dostum Adamına Tarafından Adamım  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt