Deli kelimeler buluş ederim sana Beni vazgeçme Hatırlamamak lüzumlu, unutulur herşey Dışarı Giden kim çoktan Yanlış anlaşılmaların vaktini hatırından çıkmak Ve kaybolmuş zamanı Yani, nasıl unutmak o saatleri Nedenlerden bir darbe öldürürken bazen mutluğun kalbini Beni vazgeçme … yağmuru yağmayan ülkelerden gelen yağmurdan inciler sunarım sana toprağı oyarım ölümümden ötesine örtmek için bedenini altın ve ışıkla bir malikâne yaparım ask’ın kral olduğu ask’ ın kanun olduğu kraliçesi sen olduğun Beni vazgeçme … Beni bırakma Anlayacağın, Çılgın kelimeler icat ederim sana Kalplerinin iki defa tutuştuğunu görebilen O, aşıklardan bahsederim sana Seninle tanışamadığı için ölen kralın hikayesini anlatırım sana Beni vazgeçme … çok yaslı zanettiğimiz eski bir volkan’dan Ateşin fışkırdığını gördük birçok süre Yanmış topraklara ait olan Nisandan daha hoş buğday veren Ve akşam gelince, gökyüzü alevlensin diye Evlenen kırmızı ve sıyah Beni vazgeçme … Beni vazgeçme Artık ağlamayacağım Konuşmayacağım bundan böyle dans ederken ve gülümserken Oraya saklanırım seni izlerken şarkı söylerken ve gülerken Ve seni dinlerken, Bırak beni Gölgenin gölgesi, Elinin gölgesi Köpeğinin gölgesi olayım Beni bırakma alinti