Çilekli Vanilyalı Pişmeyen Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Alt tabanı için;
- 200 gram bisküvi tam tahıl kullandım
- 100 gram tereyağı
- 250gr mascarpone
- 200 ml krema
- 175gr labne peyniri
- 2 çay bardağı pudra şekeri
- 1 adet paradiescrem vanilya (Yani pişmeyen puding tozu türkiyede yaşayan arkadaşlar dr oetker markası olan crem ole tozunu kullanabilir)
- 2 adet vanilya şekeri
- 3 adet krema sertleştirici
- 500 gram çilek
- 2 paket pasta jölesi kırmızı koyu kırmızı renk olması için içerisine 2-3 nar çiçeği ek ettim
- 50 gram badem
Çilekli Vanilyalı Pişmeyen Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvileri rondoda un haline getirin tereyağını eritin bisküvilerin üzerine tereyağını dökün, karıştırın.
- Bisküvileri pasta kalıbının tabanına bardak yardımı ile düzleyin 30 dk buzdolabına kaldırın karıştırma kabına krema materyallerin hepsini ek edin, çırpın.
- Pasta kalıbına kremayı dökün üzerini düzleyin çilekleri kremanın üzerine ek edin pastanın jölesini hazırlayın jöle paketin gerisinde nasıl yapılması gerektiği yazıyor.
- Jöleyi pişirdikten sonra birinci sıcağı geçtikten sonra pastanın üzerine jöleyi dökün bademleri rengi yoğunlaşana kadar kavurun bademler soğuduktan sonra pastanın kenarlarına bademleri yapıştırın. 1 gece buzdolabında pastayı dinlendirdin????