iltasyazilim
FD Üye
Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler
*1 Adet Limon (dondurulmuş)
*45 adet çilek (dondurulmuş)
*7 yemek kaşığı şeker
*67 su bardağı su
Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Merhabalar*??
Çilekli limonata ile serinlemek isteyenler buyursun*??
Dondurulmuş limon ve çilekleri on dakika oda sıcaklığında dinlendiriyoruz Ardından limonları doğruyoruz, ben çilekleri doğrayıp buzluğa öyle atıyorum daha pratik oluyor Rondoya doğradığımız limon ve çilekleri alıp, şekerimizi ekleyip iyice püre haline gelene kadar çekiyoruz (Yaklaşık 35 dk)
Püre haline gelen karışıma 2 bardak su ekleyip şekeri eriyene kadar karıştırıyoruz Ardından süzgeçten geçiriyoruz ki kalan büyük parçalar içine karışmasın Üzerine 4 bardak daha su ekliyoruz Tadına bakıp şekerine göre su ilavesi yapabilirsiniz Afiyet olsun ??
*1 Adet Limon (dondurulmuş)
*45 adet çilek (dondurulmuş)
*7 yemek kaşığı şeker
*67 su bardağı su
Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Merhabalar*??
Çilekli limonata ile serinlemek isteyenler buyursun*??
Dondurulmuş limon ve çilekleri on dakika oda sıcaklığında dinlendiriyoruz Ardından limonları doğruyoruz, ben çilekleri doğrayıp buzluğa öyle atıyorum daha pratik oluyor Rondoya doğradığımız limon ve çilekleri alıp, şekerimizi ekleyip iyice püre haline gelene kadar çekiyoruz (Yaklaşık 35 dk)
Püre haline gelen karışıma 2 bardak su ekleyip şekeri eriyene kadar karıştırıyoruz Ardından süzgeçten geçiriyoruz ki kalan büyük parçalar içine karışmasın Üzerine 4 bardak daha su ekliyoruz Tadına bakıp şekerine göre su ilavesi yapabilirsiniz Afiyet olsun ??
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.