Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilek Reçeli

Çilek Reçeli
0
137

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68

Çilek Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kg çilek
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Yarım limon ben tam kullanıyorum
  • Çileklerin üstünü kapatacak kadar şeker toz

Çilek Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Çilekleri yıkayıp küçük küçük doğradıktan sonra üzerine toz şekerle örtene kadar dolduruyoruz. Kendisi suyunu saldıktan sonra altını açıyoruz.
  2. Önce en yüksek ısıda kaynayana kadar kaynadıktan sonra dördüncü düzeye getiriyoruz ocağı.
  3. Kıvamını aldıktan sonra bir tatlı kaşığı tereyağ atıyoruz, içine ben köpüklendiği vakit köpüklerin almıyorum zira muhakkak bir vakit kaynadıktan sonra iniyor.
  4. Tereyağ koyduk daha sonra karıştırmaya başlıyoruz .
  5. Sonra en son pişmesine yakın limon döküyoruz.
  6. İki 3 dakika kaynatıp altını kapatıyoruz.
Çilek Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Çilek Reçeli Tarifi İçin Malzemeler 2 kg çilek5 su bardağı şeker / 250 ml bardakYarım limon suyu1 çay kaşığı margarin ve ya tereyağ Çilek Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çileklerimizi temizleyip yıkayıp süzüyoruz. Tencereye bir sıra çilek bir sıra şeker olarak hepsini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Çilek Reçeli Tanımı İçin Gereçler 2 kg yerli çilek1 kg toz şeker5 damla limon suyu Çilek Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Çilekleri ayıklayıp yıkayalım ve geniş bir tencereye alalım. Üzerine 1 kg toz şekeri ekleyip kapağını kapatalım ve bir gece bekletelim ki kendi suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Anne Tarzı Çilek Reçeli Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo çilekYarım kilo toz şeker1 tatlı kaşığı tereyağı1 su bardağından iki parmak eksik su2 adet nohut kadar limon tuzu Anne Yordamı Çilek Reçeli Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Çilekleri yıkayalım, yeşil sap kısımlarını keselim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
21 Dakikada Çilek Reçeli (Pratik Ve Lezzetli) Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo çilek1 kilo toz şeker1 tatlı kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı limon suyuYarım çay bardağı su 21 Dakikada Çilek Reçeli (Pratik Ve Lezzetli) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çilekleri ayıklayalım. Büyük düz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Ahududu Çilek Reçeli Tanımı İçin Gereçler Ahududu reçeli için gereçler: 1- 1/2 (yarım) kg ahududu1 -1/2 (yarım) kg + 5 çorba kaşığı toz şeker1/2 (yarım) çay kaşığı limon tuzu Çilek reçeli için materyaller: 1 -1/2 (yarım) kg çilek1 -1/2 (yarım) kg toz şeker1/2 (yarım) tatlı kaşığı limon tuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt