Çilek Jöleli Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 lt süt
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilin
- 1 tabak kadar çilek
- 1 tatlı kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı dolusu şeker
- 1 su bardağı su
Çilek Jöleli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Muhallebi için tüm gereçleri tencereye alıp pişirelim.
- Altını kapattıktan sonra vanilin ekleyip bardaklara dolduralım.
- Jöle için tüm gereçleri tencereye alıp pişirelim. Çok katı gelirse üzerine su ekleyip açabiliriz.Jöleyi ekleyelim.Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.