Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çıldırtann hasta

çıldırtann hasta
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
çıldırtann hasta D: Neyiniz var H: Kimsem yok çok yalnızım doktor öle yalnızım fakat gölgem bile çıkmıyor D: Ben size nasıl destek edeyim? H: Grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından D: Bana şikayetlerinizi betimleme edin H: Daima yalnızım çok sıkılıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor D: Depresyonda mısınız? H: Değil, girmeye üşendim D: Size bir doktor arkadaşımı nasihat edicem H: O da mı yalnız? D: Hayır psikolojik yardım amacıyla H: Anladım beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam D: Hayır fakat isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir H: Sahi mi? D: Hayır D: Anneniz hayatta mı? H: Bu hayatta yok D: Peki annenizi hatırlıyor musunuz? H: Hayır tek hatırladığım bana seni leylekler getirdiderdi D: Bu alışılagelmiş her çocuğa böyle derler H: Ama beni leylekler geri getirmiş D: Ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? H: Tümü ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş D: Bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? H: Evet bizde murat 124 vardı onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz herkes binmiş sonradan arabayı kullanan babam karşıdan tez gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş D: Anneniz de bu kazada mı ölmüş? H: Hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş kazayı görünce kalpten ölmüş D: Anladım D: Çocukluğunuzdan bahsedelim azıcık hiç arkadaşınız var mıydı? H: Vardı sık sık telefonla konuşurduk beni yeniden kulak vermek için 9 a bas derdi bütün gün konuşurduk daha sonra evdekiler fazla telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı D: Evdekiler? onlar kimdi? H: Bilmiyorum karşı komşu işte D: Hemen hiç arkadaşınız var mı? H: Bana göre mi onlara göre mi? D: Bitmiş bu soruyu geçelim hiç sevgiliniz oldu mu? H: Önceki hayatımdakiler sayılır mı? D: Işlenmiş bunu da geçelim D: Büyük bir travma atlatmışsınız böle travmaların en iyi ilacı zamandır H: Bende o ilacın tabi etkileri oluyor D: O zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin H: AB beni kabul etmedi D: Daha basit girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? H: Birleşik milletler gibi mi örneğin D: Mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela H: Ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum lakin D: Hmm D: O zaman geriye doğru tek bir tedavi kalıyor H: Neymiş hekim? D: Ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım  

858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt