Çıldırtan mahkeme diyaloğları     Bu kadarda olurmu demeyin ; İNSANI DUMURA UĞRATIYO AMA Okuyacaklarınız ayrıntılarıyla gerçek mahkeme tutanaklarıdır SORU : Doğum tarihiniz nedir?  YANIT : 15 Temmuz  SORU : Hangi sene?  CEVAP : Her yıl  SORU : Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu?  CEVAP : Evet  SORU : Peki ne şekilde etkiliyor?   CEVAP : Olayları unutuyorum SORU : Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz?   SORU : Sizinle yaşamış oğlunuz kaç yaşında?  CEVAP : Ya 38 veya 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum  SORU : Ne kadardır sizinle yaşıyor?  YANIT : 45 yıldır  SORU : Kocanız uyandığı zaman, size söylediği birincil şey neydi?  CEVAP : Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi  SORU : Peki bu neden canınızı sıktı?  YANIT : Çünkü benim adım Suzan  SORU : Korna çaldınız mı?   CEVAP : Kazadan daha sonra mı? SORU : Kazadan önce  YANIT : Natürel; 10 yıl boyunca  SORU : Kadının üç çocuğu vardı değil mi?  YANIT : Evet  SORU : Kaçı erkekti?  YANIT : Hiçbiri  SORU : Hiç kız çocuğu var mıydı?  SORU : Merenlerin bodrum katına indiğini söylediniz  CEVAP : Evet  SORU : Benzer merenler yukarı çıkıyor muydu?  SORU : Ilk evliliğiniz nasıl sona erdi?  YANIT : Ölümle  SORU : Ölen kimdi?  SORU : Saldırganı tanım eder misiniz?  YANIT : Orta boyluydu, sakalı vardı  SORU : Kadın mıydı, erkek miydi?  SORU : Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz?  YANIT : Otopsi 1830 da başladı  SORU : Adam ölüydü yok mi?  YANIT : Yok, masada oturmuş, niçin üstünde otopsi yaptığımı merak ediyordu     

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.