Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikolatanın ustasından föndü tarifi

Çikolatanın ustasından föndü tarifi
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
godiva-fondu-2.jpg
Çikolatanın ustalarından Godiva, orjinal föndü tanımını verdi. İşte Godiva'nın föndü için kullandığı gereçler ve lezzetkli çikolatalı föndü tarifi!




GEREÇLER
  • GODIVA Drop Çikolatalar (Sütlü, Bitter, Beyaz yahut Ruby)
  • Mevsim meyveleri
  • Marshmallow, kurabiye ve kraker
ÇİKOLATALI FÖNDÜ HAZIRLANIŞI
  • Tencereyi birkaç cm su ile doldurun ve ağır ateşte kaynatmadan ısınmaya bırakın.
  • Isıya güçlü ve su dolu tencerenizin genişliğinden daha geniş olan bir kaseye çikolata kesimlerini doldurun.
  • Kaseyi, ısıttığınız suyla dolu tencerenin üzerine yerleştirin.
  • Kasenizin tabanının suya değmemesine ve yanlarından buhar almamasına dikkat edin.
  • Çikolatalar buhar yardımıyla büsbütün eriyene kadar muhakkak aralıklarla karıştırın.
  • Erittiğiniz çikolatanızı uygun bir sunum kabına alarak başka bir tarafta birlikte servis etmek istediğiniz eşlikçilerinizi hazırlayın.
ÇİKOLATALI FÖNDÜ NASIL SUNULUR?
  • Fondünüzü taze meyveler, marshmallow, kurabiye ve kraker üzere farklı eşlikçilerle sunabilirsiniz.
  • Çikolatanızın donmaması için içerisine çok az krema karıştırarak ganaj haline getirebilir yahut altında ısı kaynağı olan fondü kaselerinde servis yapabilirsiniz.
 
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt