
Çikolatalı Kek Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yumurta
- 11 su bardağı şeker
- Yarım su bardağı su
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2 buçuk su bardağı un
- Çikolata sosu
- Renkli şekerler
Çikolatalı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri uygunca çırpın.
- Daha sonra öteki materyalleri ekleyin.
- Kek kalıbını margarinle yağlayın.
- Keki evvelce ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.
- Kek soğuyunca kalıptan çıkarın.
- Kekin kenar kısımlarına çikolata sosu sürün ve üzerine renkli şekerler ekleyin. Afiyet olsun.