iltasyazilim
FD Üye
Bir süredir bir kızdan hoşlanıyorum Onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum Başlarda muhabbetimiz iyiydi Ne fazla ilgili davrandım ne de fazla kayıtsız, ortasında gidip geldim Mesaj atıyordum, okulda bir yerlere misafir etme ediyordum ve karşılık veriyordu, soğuk davranmıyordu O da ara sıra bana mesaj atıp, bir yerlere çağırıyordu Her şey güzel gidiyordu benim için Bir zaman daha sonra konuşmaya, hislerimi anlatmaya karar verdim Fakat final haftasıydı, kafasını karıştırmamak derslerini olumsuz etkilememek için finallerin bitmesini bekledim Tatile girdik, mesajlaşmaya devam ettik Fazla güzel zaman geçiriyorduk, eğlendiğini falan anlıyordum İşi olduğunda falan rahatsız etmek istemediği söylüyordum, önemli değil diyordu muhabbete devam ediyorduk Tatilde karşılaşmak istedim Tamamlanmış olur dedi Senden haber bekliyorum dedim, cilalı vericem dedi Ve vermedi bir daha çağırdım Yine olur dedi, haber veririm dedi Yeniden vermedi Belki bir özel nedeni vardır lakin bilmiyorum Lakin ondan sonra ara sıra mesaj atmaya devam ettim Konuşuyoruz, arada soğukluk değil gibi Fakat işi olduğunda bezdirmek istemediğimi söyleyince, teşekkür edip muhabbeti bitiriyor Bundan Böyle mesaj atmıyor daima ben atıyorum Koşul iki haftadır falan böyle Hoşlandığı biri var, bundan eminim Lakin o birey ben miyim başka birisi mi onu da bilmiyorum Ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen destek edin Onu kaybetmek istemiyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.