Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cihan Yıldız - Ağlama Bu Ayrılığa

Cihan Yıldız - Ağlama Bu Ayrılığa
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir ayrılık şarkısı
Soyler durur yureğim
Yıllardır aşk ateşiyle
Yanar durur bedenim

Uzaklardan son birkez
Bakabilsem sana yar
Yureğimin ucuna
Al bir gelincik konar

Ağlama bu ayrılığa
Goz yaşın olur donerim
Yenik duştum yıllara
Son baharda gelirim

Sensizliğin goz yaşı
Bitmez oldu bana yar
Her akşam seninle
Ağladı hatıralar

Yağmur oldu sel oldu
Gozlerimden boşalan
Ellerimde resimler
Ağladı hatıralar

Ağlama bu ayrılığa
Goz yaşın olur donerim
Yenik duştum yıllara
Son baharda gelirim

Similar threads

Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt