elektronikci
FD Üye

Ciğer Yahnisi Tanımı İçin Materyaller
- 1 kilo tavuk ciğeri (dana ciğeride kullanabilirsiniz)
- 2 adet soğan
- 5 diş sarımsak
- Tuz,karabiber,pulbiber
- Zeytinyağ
Ciğer Yahnisi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanları piyazlık doğrayıp yağda hafif rengi dönene kadar kavuruyoruz.
- Daha sonra soğanların üzerine ciğerimiz ekleyip karıştırıyoruz.
- Suyunu salana kadar karıştırmayın ki parçalanmasın.
- Daha sonra içerisine baharatlarını ek edip suyunu çekene kadar kavurun.
- Yaklaşık yarım saat kavurunki lokum üzere olsun. Eveeett yahnimiz hazır. Şimdiden herkese afiyet olsun.