Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğer Çorbası

Ciğer Çorbası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68

Ciğer Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk ciğeri
  • 1 çay bardağı arpa şehriye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1.5 litre su
  • 2 adet tavuk bulyon
  • Tuz,nane,sıvı yağ
Terbiyesi için;
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yahut 1.5 yemek kaşığı un

Ciğer Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ciğerleri temizledikten sonra fındık tanesi büyüklüğünde küçük küçük kesimlere keselim.
  2. Sıvıyağ içerisinde rengi dönene kadar kavuralım.
  3. Daha sonra üstüne salça ve arpa şehriye ekleyip bir iki sefer daha kavuralım.
  4. Sonra üstüne su ekleyip kaynamaya bırakalım.
  5. Sonra farklı bir kapta yumurta,yoğur ve unu karıştırıp içerisine çorbanın suyundan ekleyip klasik terbiye yapalım kaynamakta olan çorbaya ekleyelim.
  6. Bir iki taşım daha kaynatın tavuk bulyonları ekleyelim.
  7. Daha sonra farklı bir tavada sıvı yağ ve naneyi yakalım kaynayan çorbanın içerisine ekleyelim.
Afiyet olsun. Deneyenler fotoğraf ve yorum yaparsa sevinirim. ♥️♥️♥️.

Ciğer Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt