Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çiğ Süt Nasıl Pişirilir?

Çiğ Süt Nasıl Pişirilir?
0
222

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Hazırlanmış sütleri pişirmeye lüzum yoktur elbetteki fakat ham süt aldınız ve nasıl pişireceğiniz konuusnda hiçbir fikre sahip değilsinizHemen bu konuda sizlere yardım etmek istiyorum

ALT :larcomupluploadssutnasilkaynatilir2998pngsutnasilkaynatilir2998ALT

Sütü aldınız süre kaybetmeden güzelce bir tülbent yardımıyla ne olursa olsun süzülmüş de olsa mutlaka süzün ardından hemencecik tencenin altını yakın yüksek ısıda kaynamasını bekleyinDikkat edinki kaynatırken taşmasın sütünüzKaynamaya başladıktan daha sonra sütünüzü kaynatın çoğu kez karıştırarak 5 ile 10 dakika dek kaynatın

*

Similar threads

Hazır sutleri pişirmeye gerek yoktur elbetteki fakat ciğ sut aldınız ve nasıl pişireceğiniz konuusnda hicbir fikre sahip değilsinizHemen bu konuda sizlere yardımcı olmak istiyorum ALT :wwwupluploadssutnasilkaynatilir2998pngsutnasilkaynatilir2998ALT Sutu aldınız zaman kaybetmeden guzelce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Çiğ süt nasıl kaynatılır? Çiğ süt kaynatmadan içilir mi? Kaynattıktan sonra ne kadar müddet dayanır? Çiğ süt ve hazır süt ortasındaki farklar nelerdir? Tüm merak ettiğiniz soruların cevabı bugünkü yazımızda bulabilirsiniz. İçerisinde A, D, K, E ve C vitaminleri bulunduran, kalsiyum, fosfor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Çiğ süt nasıl kaynatılır? Çiğ süt kaynatmadan içilir mi? Kaynattıktan sonra ne kadar süre dayanır? Çiğ süt ve hazır süt arasındaki farklar nelerdir? Tüm merak ettiğiniz soruların yanıtı bugünkü yazımızda bulabilirsiniz. İçerisinde A, D, K, E ve C vitaminleri bulunduran, kalsiyum, fosfor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt