Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciğ sut emmiş olmak nedir, Ciğ sut emmiş olmak deyimi, Ciğ sut emmiş olmak
Ciğ sut emmiş olmak : Soysuz ve namussuz olmakBu yurek yakıcı işi yapmak icin ciğ sut emmiş olmak gerek
Ak Sut Emmiş Anlamı
Ak Sut Emmiş Ne Demek
Ak Sut Emmiş Deyiminin Acıklaması
Ak Sut Emmiş
Soyu temiz kişiler icin kullanılan bir deyimdir Duzgun yetiştirilmiş davranışlarında hile bilmeyen kişileri ifade eder
İnsanoğlu ciğ sut emmiş atasozunun acıklaması
İnsanoğlu ciğ sut emmiş ne demek
İnsanoğlu ciğ sut emmiş
Şurası muhakkak ki, insanın ne zaman ne yapacağı belli olmaz Coklukla guven de vermez Hic umulmadık bir anda nankorluk edip cıkarı icin iyilik gorduğu kimseye bile kotuluk yapabilir
Ciğ Yemedim Ki Karnım Ağrısın Deyiminin Anlamı Nedir
Ciğ yemedim ki karnım ağrısın deyiminin Anlamı: Herhangi bir suc işlemedim ki korku duyayım, işi eksik yapmadım ki olumsuz sonuctan kaygılanayım anlamında kullanılır
Ademoğlu ciğ sut emmiştir atasozu,insanoğlu ciğ sut emmiştir ,insanoğlu ciğ sut emmiştir atasozunun anlamı
Ademoğlu (insanoğlu) ciğ sut emmiştir
Başlangıcından bu yana nankorluk insanoğlunun değişmez bir sıfatı olagelmiştir Yapılan bir iyiliğe karşı, cokluk kotulukle cevap vermek, insanın...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.