Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciddi Sozler Facebook

Hoş geldin! morgalexeii tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ciddi Sozler Facebook
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ciddi msn sozleri

Ulaşılmaz Olduğum Soylentisi Doğru Değil (!) Sadece ; Cocukların UlaşamayacağıYere Koydum Kendimi

Ben Hic İnsan Kaybetmedim Sadece Zamanı Geldiğinde Vazgecmeyi Bildim O Kadar

Belki Sandığın Kadar Ukala,
Belki de Tahmin Edemeyeceğin Kadar Mutevaziyim
Biraz Saklıyım,Bazen Yasaklıyım
Kimseyi Ornek Almam, Kimseye Ornek Olmam
Arkama Bakmam,
'ASLA' Demem, 'KEŞKE'leri Sevmem!!
Eleştiri Dinlerim Nasihat Dinlemem!!!
KİMSE BANA MASAL ANLATMASIN COCUKKEN DE SEVMEZDİM ZATEN

Aslında soylediklerimden cok , sakladıklarımda gizliyim En iyisi anlamak icin konuştuklarımdan cok, sustuklarıma kulak ver in

Gitmek isteyeni kimse tutamaz, biLirim o yuzden kimseye kaL demedim
Bir kaLp gitmeyi akLına koymuşsa, yanımda dursa ne fayda?
BitişLer yaraLamıyor beni, ayrıLış bicimLeri acıtıyor
Kimse omurLuk geLmez eLbette, istisnaLarı saymazsak,
Ama giderken de akıLda tebessum bırakacak kadar
Duzgun gitmeyi biLmeLi insan

Yalnızlığa gomulduğun bir akşamda, guneşin gec doğduğu soğuk bir sabahta ozlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim

Dunyadaki en guzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?

ACI VE HUZUN BIR YILDIZ KADAR UZAK,MUTLULUK GOZBEBEGIN KADAR YAKIN OLSUNUMUTLARIN GERCEK,GERCEKLERIN MUTLULUK,MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN

Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın olum oldugunu gostereyim

Dunyada 2 renk gul olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Gullerin Hepsi Guzeldir Ama Senin Kadar Degil, Seni Herkes Sever Ama benim Kadar Degil

Hayatta Dort Yanlis yaptim; Dogmak,Yasamak,Buyumek ve Umutlara Sarilmak, Bir Tek
Seyi Dogru Yaptim O da SENI SEVMEK Ama Unutmusum Guzelim Dort Yanlis Bir Dogruyu Goturdu

Bir gun bir ruzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt