Chrome Shockwave Flash Eklentisi Bozuldu Hatası Nasıl Cozulur?
Coğu Google Chrome kullanıcısının başına bela olan Shockwave Flash eklentisi bozuldu uyarısı genellikle Chrome'da video izlerken ortaya cıkıyor Adobe Flash eklentisinin coktuğunu haber veren bu uyarı aslında sahte Cunku kısa bir sure sonra kendiliğinden duzeliyor
Ancak surekli karşınıza bu uyarının cıkmasını istemiyorsanız cozum basit:
Oncelikle Chromedan eklentiler kısmına girin ve burada flash player eklentisi varsa kaldırın Resmi sitesinden tekrar yukleyin
Bu yolla cozulmezse;
Chrome adres cubuğuna; chromeimageschromeshockwaveflasheklentisibozulduhatasicozum5b04443430c46pnglugins yazın enter deyin
Karşınıza cıkan sayfada adobe Flash player uygulamasını devre dışı bırakın
Tarayıcınızı kapatıp tekrar acın
Ben sorunu bu yolla cozdum Eğer cozulmezse yorumlar kısmından bildirebilirsiniz
Coğu Google Chrome kullanıcısının başına bela olan Shockwave Flash eklentisi bozuldu uyarısı genellikle Chrome'da video izlerken ortaya cıkıyor Adobe Flash eklentisinin coktuğunu haber veren bu uyarı aslında sahte Cunku kısa bir sure sonra kendiliğinden duzeliyor
Ancak surekli karşınıza bu uyarının cıkmasını istemiyorsanız cozum basit:
Oncelikle Chromedan eklentiler kısmına girin ve burada flash player eklentisi varsa kaldırın Resmi sitesinden tekrar yukleyin
Bu yolla cozulmezse;
Chrome adres cubuğuna; chromeimageschromeshockwaveflasheklentisibozulduhatasicozum5b04443430c46pnglugins yazın enter deyin
Karşınıza cıkan sayfada adobe Flash player uygulamasını devre dışı bırakın
Tarayıcınızı kapatıp tekrar acın
Ben sorunu bu yolla cozdum Eğer cozulmezse yorumlar kısmından bildirebilirsiniz