CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Başbakan Erdoğan'ı düellloya çağırıyor CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile tartışmaya çıkmak üzere hazırlanan CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu'na 3 teklif verdi Fırat eğer tartışmayı benim mal varlığıma getirirse, sana yetki veriyorum Benim adıma şu teklifleri yapdiyen Baykal, Kılıçdaroğlu'na Fırat aracılığı ile Erdoğan'a iletilmesi için şu 3 öneriyi sıraladı: 1 Başbakan ile ben de sizin gibi canlı yayına çıkıp her şeyi tartışalım 2 Bunu kabul etmezse, Başbakan ve benim dokunulmazlıklarımı kaldıralım, ikimiz ile ilgili her şey araştırılsın 3 Eğer bunu da kabul etmezse o vakit sadece benim dokunulmazlığımı kaldırsınlar, hakkımdaki iddialar didik didik edilsin Tartışma sonrası İddialar kanıt edildidiyen Baykal, şunları söyledi: * 2007'de temize çıkma ettiğini söyledi O partide hayali ihracat yapılmamış Fakat 2000 yılındaki rapor ve duruşma kararları diğer bir partide gerçek dışı ihracatı saptama ediyor Bir partide yapmadın, bravo, makas alalım yanağından lakin burada yaptın kardeşim * Daha Sonra heybetli evrak, kırmızı evrak ortaya çıktı Hayali ihracattan hüküm giydikleri için kırmızı hatta alınmışlar MENAS şirketinin avukatı, Fırat'ın da adının yer aldığı bir belgeyle, 'bizi yeşil hatta geçirin' diye başvuruda bulunuyor sabahleyin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.