iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
400 gr tavuk fleto
2 adet yufka
12 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı domates suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
12 su bardağı su
acı biber sosu
12 su bardağı krema
Kırmızı biber
Tuz
200 gr rende kaşar
Sıvı yağ
Hazırlanışı :
Tavukları haşlayın ve didikleyin Domates suyunu kaynatın margarini, unu, salçayı ekleyin Karabiber kırmızı biber su ve tuzu ekleyin suyu çekene kadar kaynatın Tavuklarımızı sosun içine atın
Yufkalarımızı tabak yardımıyla kesın ve yağda kızartın Yufkaların üstüne acı biber sosu döküp ve kremayı ekleyin Ve marul yapraklarıyla süslenmiş tabağa koyup tavuklu bulamaçı üstüne koyup servis edin
400 gr tavuk fleto
2 adet yufka
12 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı domates suyu
1 tatlı kaşığı salça
1 kahve fincanı un
12 su bardağı su
acı biber sosu
12 su bardağı krema
Kırmızı biber
Tuz
200 gr rende kaşar
Sıvı yağ
Hazırlanışı :
Tavukları haşlayın ve didikleyin Domates suyunu kaynatın margarini, unu, salçayı ekleyin Karabiber kırmızı biber su ve tuzu ekleyin suyu çekene kadar kaynatın Tavuklarımızı sosun içine atın
Yufkalarımızı tabak yardımıyla kesın ve yağda kızartın Yufkaların üstüne acı biber sosu döküp ve kremayı ekleyin Ve marul yapraklarıyla süslenmiş tabağa koyup tavuklu bulamaçı üstüne koyup servis edin