Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Tek Bir İhtimal Var

Ceza Tek Bir İhtimal Var
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cinayet Tek Bir Ihtimal Var Tozpembe gök mavisi artı arama Herkesin bir derdi vardır ama tuzlu basma yarana Kanama geçici ama hergün açılan yeni bere İnsanoğlunu komaya sokabilir Ha şevkat nerede dersen fazla uzun zamandır ortalarda değil Merhametle birlikte değil oldular, gittiler Ve derhal mantık kaldı yalnız Savunmasız aykırı zalim kuralsız al örnek sana Bir Takım bilimadamı ve profesörler Çarelerini bulamadıkları lakin kendi ürettikleri Mikroba virüslere panzehir icad edemediler Nedeni belli bence savaşı seviyolar Hergün yeni vefat makinesi icad edene ne diyelim? Allah kurtarsın onu böyle esir etmiş bos düşünceden Kanına girmiş ifritten vakti dolmuş kimlikten Feri sönmüş gözlerden Tek bir olanak var metafiziksel köklü değişiklik Ölüme giden atardamar ne dek insan ömrü var Denek edilen tüm millet zehire olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar Bosphorus laboratuvarlarında yaptığım Kimyasal deneylerden çıkan sonuçlara tarafından Kat etmeniz gereken yol bir kaç ışık yılı İnsan paralı eğitimle ne kadar alim olabilir BilmeM ama bu gidişle Geri kafalı adamlar çoğalacak heralde bu memlekette Enseste meyilli bu adamları kurşuna sıralamak normaldir Lakin böylesine ter dökene saldıranı Pitbull'lara ısırtmak gerekli bence Memoli modelinde bir polis düş edemediğim gibi Doğru konuşanında kazanacağını zannetmiyorum Ben hiç bir zaman için yo ! uyarı ! Neyse konuyu artı dağıtmadan nükleer Başlıklı barışma güvercinlerine karşısında Gereken önlemleri çoktan olmak zorunlu dostlar Gençlerin uefa kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı Hergün haberlerde ölümü duymamali Sade kötüyü görüp ona uymamalı Tüm liriklerimde dünya'dan bir parça Dünya'dan bir örnek bu benim dünyam Sana kadar olur ya mendil ancak Beni ilgilendiren tek şey mahkeme Beyninin sonucunu arzetmek Sayısal tokat akla yatkın söylem lyrical eylem İşte mahkemem Tek bir olasılık var metafiziksel ihtilal Ölüme giden arter ne dek insan ömrü var Kobay edilen tüm millet zehire olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar Tek bir olanak var metafiziksel ihtilal Her sonuçta çıkabilir ve bu sonuna yakında olacak olan dünya karşısına Tek bir olanak var, tek bir olanak var, tek bir ihtimal Var Kimine boynu kıldan ince olanı sevdirirken dünya Kimini etmiş aleme Tek bir olasılık var, tek bir ihtimal var Tek bir olanak var, tek bir olasılık var Atılan her temelde yapılan her deneyde Alınan her nefeste gömülen her cenazede Tek bir ihtimal var, tek bir olasılık var Tek bir olasılık var, tek bir olanak var  

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt