Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Tamam

Ceza Tamam
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Suç Oluşturan Cilalı Canımı verene değin mi savaşacam ben acaba Gözümün içine bakınız Otomobil arkasından koşana merhaba ne çağırmak istedim ben anla Kaderi geriye doğru çevireceksen haydi gel çevir de Anamın gözüne yaşlar inmesin bu yagmur dinmesin Palavracı kazanamaz oysa savaşı Bırakın evine donene respect Kompleksli ruhlara selamlar olsun Canice mikrofonunu açtı,Nefretini bir döktü oysa sen sorma Dövünen kalplere gem vurma İstanbul aramak hemen Stockholm worldwide Connect yo ve burası poligon Akıl düşünce dolu 3 Mc Sanma holigon Lyriclerimle pekişecek bu dostluk Bosphorus and Stockholm Bombayaj Wack Mc's Uzak mı kaldı kalbin acaba yarına Açılan kapına ne çağrıda bulunmak istedigimi sen bir anlarsın birde nefret edilen şey and fjarde varlden Anladın mı derdimi her zaman gerçeklerle Fjärde Världen 'linka sinade linka pinade linka fina svadenaf de quinade lane türktas harekenintequit de valetod de halefor Ceza Kalbim Rapim Nefretim Cezam 'linka sinade linka pinade linka fina svadenaf hazır  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt