Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Şaşkın Oğlan

Ceza Şaşkın Oğlan
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Suç Oluşturan Başı Dönen Oğlan Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer lakin yüzüme içten şahlan, beni bırak önüne bak başı dönen oğlan (x2) ceza Tipine bir çeki harmoni ver, özenme, cebine para koy fakat sakın kimseye verme aman, babanda metroseksüel, tamamda koçum ne işsin ben anlamam Harekete geç hadi kalk azıcık, yüzüme bakıp gülme lan, söz anlatırken saz çalar, kafanda bin bir çeşit, beyim çözmüş her şeyi ama öyle belirli, hele ki bunu birde sen avda gör, kızların arkasında kul köle gibi bu senyör, velakin aklı bir karış havada, azıcık likör içince kendine gelir o nankör, başı dönen erkek çocuk, şaşkın ördek, siniri kendine herkesin bu reel ve gazla şiştiysen hemen ineceksin, herkesin bir açığı var ve bunu bil, Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer lakin yüzüme doğru şahlan, beni bırak önüne bak baş döndürücü erkek çocuk (x2) ayben Şaşı bakan şaşırır baş döndürücü oğlana ,fena bakan kaşınır yok oysa, boğulana dek konuşur ama değil ama sonu, ona elini veren kolunu kaptırır çok derse azdır eksik derse yoktur değil derse vardır, ne konuşsa kardır, hiç susmaz kendisi ukaladır, eğer susarsa bir bildiği vardır canice yaran varsa gocun bilmiş çocuk, burası bize de der hadi ikile, işin gücün yok senin, kendine gösterdiğin özeni herkese göstermektir irfan, bir sen mi varsın zeki bir sen mi kaldın, ne istediğin belli nede yaptığın, şüpheli kalmışsın bir başına ve yalnızsın, yönün kaymış ve dümeni de kırmışsın, elindeki son kağıt, işine afacan at, azıcık kendin ol havanı söndür hadi kalmaz geçe bu tren kalkar, erkenden kalkmazsan eğer sende git yat uyu abes ver, en iyisi kafana kadar takıl süre bütün, yine sabahı umma zaten vakit tan, bugüne değin geçirdiğin bütün süre ham, paketi sağlam, baş döndürücü oğlan Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer fakat yüzüme doğru şahlan, beni bırak önüne bak baş döndürücü oğlan (x2) ayben yaşını sorsan hatırlamaz ama iki katı görmüş geçirmiş, o feleğin çemberinden geçmiş, biz bu vesileyle o tipler dönermiş, her ortama üçgenin taban olmayan kenarı uydurabilir her konuya bir akıl açıklama eder, çok iyi giyinir kalender bilinir o seyyah gezinir ferman edebilir, bütün bir maskulen metroseksüel takılır delikanlılığın kitabını yazar adam, felsefik her tümce karışık, her işin üstesinden kazanç, şaşkınlık içinde, emrindeki ki fazla bilir muhabbete girilir,kompleksleriyle olur ya baş edilir lafa turp sıkar her zaman kimisi sinsidir kimisi adamı katil edebilir Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer ama yüzüme dürüst şahlan, beni bırak önüne bak sersemlemiş oğlan (x2)​  

858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt