Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ceza Nefret

Ceza Nefret
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Suç Oluşturan Nefret Elini çek sesini kes suç oluşturan, Mikrofonda geldi iste senin karsina Gözyasina bakmaz acimaz sana, Bana alisman lazim artik bende varim Plakasi korku ezip geçen otomobil, Bilmiyorum nereden geldi sana bu para Bana hesap sormaya kalkmasin kimse; Ezip geçen arabanin söförüde ceza Kendine müslüman olma ey evlat, Sen ne kadar sert ben öyle dert Olurum basina bela adim suç oluşturan, Nami diger keskinkiliç derler bana Hedefimi delik desik eder geçerim, Kirob demezler bana adim canice Evet cümleler bu parçada kolay; 2''ni ve 12''ni topaca çeviririm Karanliktan karanlik rüzgardan hizli Söylüyorum sana, benim adim cinayet Karisik kelime asiriya kaçirir, Hasari tümce basariya ulasir Canice laflari sana savuranin alışılagelmiş Cinayet sözleri sana savuranin normal Bana bana baka baka kalma sakin Motha fucka deme bana ağırbaşlı Anlamazsin vefat sana yakin , Lakin niye diye sorma bana bi armağan sana Getirenin adi canice götüreni bilemedim Türkçerap''te senin saçmaladiklarini dinlemedim, Mesaj gidecegi yeri elbet bilir Bir nefeste türkçe rap iste böyle söylenir, Ister ragga sana ister freestyle Eger top ceza sahasinda ise, Canice''nin doktora pasi ile baslar; Sut ve top aglarda Ameliyat masasina yat bakalim Su anda mikrofon benim elimde Bu mikrofon senin eline yakismaz Ceza''dan aldim simdi sira bende Keskinkiliç derler ona suç oluşturan, Dikkat ette olmasin sana bir bela Doktordur sana bu sözleri seçen, Nefret''im olur sana bir cehennem Karanliktan karanlik rüzgardan hizli Söylüyorum sana, benim adim cinayet Hosgeldin okula ders 1 vokal, Ögretenin normal keskinkiliç canice Benim sahnemden popçular insin, Rap müzik sevmeyenin üstüne binsin Al sana al sana dehşet, Türkçe rap''de nefret; en büyük zorAksini idda edenler varsa, Benden var sana freestyle''a misafir etme Yalniz dikkat et kilicim mikrofon, Sahne ve sokaklar benim için bir ring Dong sesiyle iste maç baslar, Acimasiz sözler beynine çarpar Ohh diyen ben olurum ahh diyen sen, Canice geliyor kaçacak delik ara Selam bize arkadaş olana korku''ten, Söylüyorum sana bana benim adim canice Karanliktan karanlik rüzgardan hizli Söylüyorum sana, benim adim suç oluşturan  

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt