Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Gecesi gündüzü benim,

Ceza Gecesi gündüzü benim,
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Suç Oluşturan Gecesi gündüzü benim, ceza gecesi gündüzü benim gecesi gündüzü benim hecesi ve sözü canice dinle Gecesi gündüzü benim, hecesi ve sözü benim, berisi ötesi benim, yaras  

Similar threads

Bengü saat 3 şarkı sözü bengü saat 3 şarkı sözü bengü saat 3 şarkı sözü, sözleri , üç hakkında bilgiler 1549253466 1549253466 bengusaat3sarkisozu5c57bb5e6efa0bengusaat3sarkisozu5c57bb5e6efa0bengusaat3sarkisozu5c57bb5e6efa0 Dur, yeniden bul Duygunu kaybetmiş olamazsın sen Kalk, bir daha bak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ceza Ne Benim Gecesi gündüzü benim, hecesi ve sözü benim, berisi ötesi benim, yarası beresi benim, sefası cefası benim, rüyası belası benim, dünyası fezası benim, toprağı seması benim, güneşi ve ayı benim, kölesi ve kulu benim, padişahı şahı benim, arkadaşı ardı benim, otu ve çiçeği benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
evlilikte yük kimin üstünde merhabalar benim sorum şu şekilde olacak size tarafından evlilikte ağırlık kimin üstünde kadınınmı erkeğinmi biz eşimle sürekli bu konuyu tartışırız iki çocuğum var ve evhanımıyım o benim yaptığım işleri kolay görüyor ve önemsemiyor benim yüküm ağır diyor ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Kadir gecesinin önemi kadir gecesinin önemi tefsir i mugni Ramazanı şerif ayı içinde bulunan en değerli gecedir Bazı âlimlere tarafından Mevlid gecesinden sonradan en kıymetli gecedir Kadir Gecesi, Muhammed aleyhisselamın ümmetine kasıtlı olarak bir gecedir Diğer Peygamberlere böyle bir gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bengü Saat 3 Şarkı sözleri Saat üç şarkısı sözü Bengü Bengü Saat 3 Şarkısı sözleri 2019 Duygunu kaybetmiş olamazsın sen Kalk bi daha bak bir yolu vardır elbet aşkın benle Sus yada konuş gerçeği anlatmış olamazsın sen Koskoca duruş böyle yıkıldıysa anlamsız zaten sevmek Benim aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt