Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceza Feyz Al

Ceza Feyz Al
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ceza Feyz Al Zaman eksik yada fazla , nakit al cebe sok , para var yada değil , filozof dede Korkut'a itekaka sorma kitabı bırak orda , bu tarihe lanet olsun , alakok gibi ol holocausta bi son bana kalsa muson , yağmuru yağsın alevinize sönsün , savaşınızın şerefi yok asalet, haysiyet o savaşı şimdiden terk etti bok koktu fazla Panik hamle oldu bu toplumun oğlu ve kızı gelinim ol Kızımı satamadım ananı getir kaynana kaynadı işini bitir Nasıl olsa sana karı bol Sonu polis merkezi , kanı donmuş bir karı dul , mahremiyeti değil mahkemeside mi yok acaba bu işin fişini çekip işini bitirin yeter , cezası bu raple birazcık keder , kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar , yada iki yüzlü olup okutur o paraları , kimi rakının dibine vurup önünü göremez , o bir erkek olur Ekip elbise onun üniforması yarın herkesin delikanlısı , körfez kan gölü bunu boşver , röntgen daha ağır basabilir aklıselim yok boşken bile hoşgörü kalmadı , sen tokken ben tokken , ama çoğumuz açken anadolumuz güzel daima , kara doluyuda def et , hadi zehiri sokma karikatürü bu memleketimin ha , kendi kendimize gülüyoruz acaba niçin , deliren bir toplumda  

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt