Canice adıköy Ivedi Bekler (feat Alaturka Mavzer) (1CİVCİV) Her günümüz çılgın batmış kaç sene,bırak hadi her şeyi git yat mahşere he Olurunu kurtar onurunu at çöpe geçici hevesler en üstte İstanbul burası rap nerde doğdu öğren köpek,bizden sorulur adaleti kenetlenmişiz cümbür cemaat biz bize Kurulu topla bana gel kuruyu bırak mülk sahibinindir içten aklı panik atak olmaya dursun derken vakit geçer durgunsundur bağlı oğlum Boğazda bakımlı geçit herkese kabir olur Kurşun menzili bir karış sen Mavzeri karıştırdın çocuk ölürsün (HEMSTA) Hemsta geldi yine geceleri bastı çivi paslı,aklına yattı ,rap yapma burda kaldı faslı yol tıkalı,çamura batır da çıksın akı işte tıkalı kaldı yanına yatacak olan kalktı Mavzer çekti ağrı Yeri geldi taktı,dağılan dişlerinin oğlum tek çaresi rakı Deli saçması Rap açamaz perde haddini bilmeyen her fert Kadıköy de pert be Sert kurallı oyun hemen asma suratını napiim Mert olamadın saf tutamadın dert çeken sen gibi yapamadın Hemsta rap le çok birey karaladım,alemin kralındayım yolum yarım Aradaki dağları sorma ayrım var fck yap kırılır parmak Kadıköy bayrak,çek göğe sancak bizi önce bi sağa sola sor da bak Bakalım onlar ne yapacak ne anlatacak sonra kaç, Arkana bakmadan herkese söz atma lan Civciv Selo Hemsta parçalar NAKARAT(CANICE&CİVCİV) Kadıköy bizle gel biz yoksak bozulur dengeler Yedi tepelerden birinde bekler Kadıköy acele seni teper Üsküdar sen bizle gel seni Kadıköy Acele bekler En dinç silah defter Denize açıldık sağlam eser rüzgâr İstanbul bizle gel seni Kadıköy Acele bekler Silah kalem ve Rap ler,tabanca kağıt ve back ler Kadıköy sen bizle gel biz yoksak bozulur dengeler Yedi tepelerden birinde bekler Kadıköy Acil seni teper (AYBEN) Kadıköy style,Üsküdar evimGerçek laf bu rap lerde derin Alaturka beate bastı,kim çılgın oysa ,İstanbul benim aslevim Acil has kadro burda,bas kobra dişle,kaç pçler her gün aşk ister esre yok bir boyun eğme,başını arşa kaldıransa Puma buna değil bir engel Rap bir denemelik olmaz bil,kralı dayanmaz ama,dolu her yer kin sülük gibi yapışırlar sen kim sana boyun eğmem ki diss dediğin nedir ama beni seç beni seç beni seçmeyen her iti silerim defterden Karizma bu rap te karışma bu böyle kral baştan Canice rap böyle yapılır hayırlara vesile kanı yerde kalmaz haklının intikamı alınır kalplere Mavzerle kazınır ders 3 sona erdi kaç bebek Üsküdar Lirik,Kadıköy se Rap seslenmek (ALATURKA MAVZER) Son miras tutku,birazcık naz farz kıldı üşüdüğüm ayaz Suiistimal edildi birincil maçım izdiham,volum enfes pas ve pres echo es Selo sistem istem dışı sitem etkili ikilem Rapte tek kelimem Dile benden ne dilersen,iyimser back iste yada liste laf Ne silahım çene yeniden dene,ikilem raple kale parselle sen sele kaptır sıfırla tescille bir fotoğraf çiz elinle sıraya diz dilinle bağışla yer bırak ilmine, Rap ne alıngan amblem Sözlüğünde bir iki cümle battı güneş karanlık bastı ruhuma el pençe gün oyma savaş evinde kin besteler Nazım eyler sazım felsefe yerinde sürekli köstebekler Sokağımdaki garamafon la lugat konuşur kör hayat hafife alma gavat çat kapı ağzın nara salavat gümledi kurşun düm teke hayat NAKARAT(CINAYET&CİVCİV) Kadıköy bizle gel biz yoksak bozulur dengeler Yedi tepelerden birinde bekler Kadıköy acil seni teper Üsküdar sen bizle gel seni Kadıköy Ivedi bekler En kuvvetli silah defter Denize açıldık sağlam eser yel İstanbul bizle gel seni Kadıköy Acele bekler Silah kalem ve Rap ler,tabanca kağıt ve back ler Kadıköy sen bizle gel biz yoksak bozulur dengeler Yedi tepelerden birinde bekler Kadıköy Acele seni teper (CEZA) Yerli plaka yolda kenara çek,gücü yetmez yapamaz rapime back ,Kadıköy ün Acil i en yeni melek ve de bizle skiş zor bir gt gerek En Alaturka burada Mavzer,kıç yerse gel koş çabuk ye bosphorus burası umulan Anadolu,Rap Kadıköy de doğdu sen panik oldun Her Zaman biz yazdık taklit ettiler,ayırıcı özellik kalmadı geri çekildiler Suspus olmadı her zaman yenildiler,hık mık edip Rapi rezil ettiler Yer altı ne çağırmak kimse bilmez ağzına sakız olur her bir sünepenin,döner tilki dükkana geri gelir ama kendimce perhiz iki defa ödenmez Balçık beygir izi kalır,bana bak kahpeleşme Kadıköy gelip alır bizi bilmiyorsan gel konuşalım hadi nerde istersen yarışalım Ağız Dalaşı değil gerek değil çünkü fayda yok yanında ulaşmak meslek yok yıkım Mavzerin beat le geldi işte siz istediniz ve bizde deldik (EMRE) Al jayz aç fermuarı çal jayz fermuar acıksa acık mı demektir bakkallar enzimlemeden seni alsana ustadan feyzi boynunu eğsin dosgrumu dersin acaba hakikate ersin her kul ve de tepecik yığın her kullandıgın her kul ver kul efektif olarak kaç YTL turist gacılara yaptıgın kur fayrı mechul caldıgın zur nara kacırır kur yapma dur saydırın kahpeye ya da gidin durun kahveye haybeye sen sikinin keyfine iken ülken zoraki kalır darbeye git kıybet kırTaşları böylemi ayıklarsın süzgecte?Eleyemezsin bu şekilde hadi bırak git acilen kralın gelsin önumeKadıkoy bu namus huylu adı buydu ve de tadı doydu (emre) satırlarına şu saliseden itibaren noktayı koydu