Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceyda Düvenciye Meydan Dayağı

Ceyda Düvenciye Meydan Dayağı
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ceyda Düvenciye Meydan Dayağı CEYDA'YA EŞOFMAN DAYAĞI! Koşun la melekler koşun kavga başladıceydaduvenciyemeydandayagi5c4e1c9ba27c0pngalt :D:D :D:D :D:D Ceyda düvenci'ye eşofman yüzünden dayak atılmış Haberin Detayı 1548622999 1548622999 ceydaduvenciyemeydandayagi5c4e1c9ba62f2ceydaduvenciyemeydandayagi5c4e1c9ba62f2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberceyda17aralik&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BAYRAM TATİLİNİ EŞİ ENGÜN AKGÜN, 'BİNBİR GECCE' DİZİSİNDEN ROL ARKADAŞLARI HALİT ERGENÇ VE BERGÜZEL KOREL İLE PARİS'TE GEÇİREN CEYDA DÜVENCİ BAYRAM DÖNÜŞÜ GEREKSIZ YERE KÖTÜ HIRPALANMIŞ! Bir alışveriş merkezinde basit bir eşofman için ünlü oyuncunun başına gelmedik kalmamış Pazar günü akşam üzeri bir spor mağazasına dışarı giden Düvenci, mağazada beğendiği bir eşofmanı incelerken, bir kadın da benzer eşofmanla ilgilenmiş Sonradan arasında 'İlk ben gördüm, ben alacağım' kavgası başlamış! Karakolluk olmuşlar Ceyda Düvenci ile kadın arasındaki eşofman kavgası' artan bir şekilde büyümüş Görenlerin söylediğine göre, saç saça kavga etmişler Bayan dominant gelip, Düvenci'yi epey bir hırpalamış Yediği dayağı hazmedemeyen Düvenci, Etiler Karakolu'ndan polis çağırmış Her ikisi de birbirinden davacı olmuş Bakalım Düvenci, yediği dayağın intikamını mahkemede alabilecek mi! Bülent CankurtSabah  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt