Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çerkez Tavuğu (Duru Usulü)

Çerkez Tavuğu (Duru Usulü)
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Çerkez Tavuğu (Duru Usulü) Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet tavuk göğüs
*67 adet ceviz
*3 dilim ekmek
*1 diş sarımsak
*Yarım çay bardağı tavuk suyu
*Tuz
*Karabiber
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 yemek kaşığı mayonez

Çerkez Tavuğu (Duru Usulü) Tarifi Yapılışı Tavuk göğüsünü tencereye alıp pişirdikten sonra küçük parçalara ayırıp rondoya koyuyoruz üzerine küçük doğranmış ekmeği, cevizi, tavuk suyunu, sarımsağı, tuz ve karabiberi ekleyip güzelce karıştırıyoruz rondonun kapağını açıp sıvı yağ ve mayonezi de ekleyip bir tur daha rondodan geçirdikten sonra servis edebilirsiniz Orjinal çerkez tavuğu damak tadıma uygun olmadığı için (kişniş, cevizin has yağı, kurutulmuş kırmızı biber vs )sevdiğim tarifi paylaşmak istedim
Afiyetle
 
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt