Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cennet Hurmalı Baton Kek

Cennet Hurmalı Baton Kek

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
cennet-hurmali-baton-kek.jpg

Cennet Hurmalı Baton Kek Tanımı İçin Materyaller

• 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 tane cennet hurması
  • Yarım çay bardağı ceviz
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 pk vanilin
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 buçuk su bardağı un
Üzeri için;
  • Pudra şekeri

Cennet Hurmalı Baton Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Oda sıcaklığında yumurtayı şekerle çırpıyoruz .
  2. Daha sonra sıvı yağ ekliyoruz karıştırıyoruz .
  3. Kabuklarını soyduğumuz cennet hurmasını rondodan geçiriyorum.
  4. Gereçlerin içine ekleyip karıştırıyorum.
  5. Sırasıyla rondodan geçirdiğim ceviz ,tarçın ,vanilin ekleyip karıştırıyorum.
  6. Son olarak unu ve kabartma tozunu ekliyoruz.
  7. Unu azar azar ekleyip karıştırıyoruz.
  8. Baton kek kalıbına yağlı kağıt yerleştirip kekin harcını borcama güzelce dağıtıyoruz .
  9. 180 derece fırında 30 dk pişiriyoruz.
  10. Kek piştikten sonra soğumaya bırakıyoruz soğuyunca borcumdan diğer tabağa yada borcama geçirdikten sonra üzerine pudra şekeri serpiyoruz …….
Afiyet olsun ????????????????.

Cennet Hurmalı Baton Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Hurmalı Kek (Cennet Hurmalı) Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurtaBir fiske tuz1 çay bardağı şeker4 cennet hurması1 adet vanilya1 yemek kaşığı tarçın1 su bardağı yağ1 su bardağı süt1 kabartma tozu3 su bardağı un Hurmalı Kek (Cennet Hurmalı) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Cennet Hurmalı Fit Kek Tanımı İçin Materyaller 3 adet yumurtaYarım çay bardağı pekmez1 paket vanilya1 su bardağı süt1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay bardağı tahin2 su bardağı tam buğday unu4 adet cennet hurması1 avuç badem1 avuç kaju fıstığı1 avuç kuru üzüm3 adet kuru incirYarım paket kabartma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Cennet Hurmalı Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 çay bardağı toz şeker1 adet cennet hurması püresi1 çay bardağı sıvı yağ3 çay bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 çay kaşığı tarçın Cennet Hurmalı Kek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve şekeri iyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Cennet Hurmalı Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler Muhallebisi için; 1 litre süt1 su bardağı toz şeker1 su bardağından 1 parmak eksik un1 paket vanilin4 yemek kaşığı hindistan cevizi Diğer malzemeler; 4 olgun cennet hurmasıBebe bisküvisi (isteğe göre)İsteğe göre süslemek için ceviz Cennet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Cennet Hurmalı Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller 3 yemek kaşığı yulaf1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı bal1 tane cennet hurması Üzeri için Hindistan cevizi Cennet Hurmalı Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Ben yulafı robottan geçirdim un haline getirdim, küçük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt