
Cennet Çorbası Tanımı İçin Gereçler
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı mısır unu
- 1 orta uzunluk patates
- 1 orta uzunluk kuru soğan
- 2 orta diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz (İsteğe bağlı)
- 1 bardak kemik suyu yahut knorr
- 5-6 bardak su
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Cennet Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencereye yağımızı alıp üstüne mısır unu ekleyip kavuruyoruz.
- Üzerine patates soğan sarımsak ekleyip biraz daha kavuruyoruz üzerine sıcak suyu ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz pişene kadar.
- Piştikten sonra blenderden geçirip üzerine yapmış olduğumuz sosumuzu ekleyip karıştırıyoruz yani.
- Tereyağı ve toz biberi biraz ısıttıktan sonra. Sıcak sıcak servis ediyoruz şimdiden afiyet olsun
.