iltasyazilim
FD Üye
Cennet Çamuru Tarifi İçin Malzemeler
250 gr ciğ kadayıf 4 yemek kaşığı sade yağ veya tereyağı 100 gr boz iç antep fıstığı Şerbeti için:
Yarım su bardağı su 1 su bardağı şeker (Şekerli sevenler için)
Kaç Kişilik: 24
Hazırlama: 15dk Cennet Çamuru Tarifi Yapılışı
Çok pratik ve çok lezzetli bir tatlı
Öncelikle çiğ kadayıfı erimiş yağ ile karıştırıp ocakta 510 dk kadar çiğliği gitsin diye kavuruyoruz Daha sonra içine fıstığı ekleyip azar azar şerbetten döküyoruz Her dökmede bir spatula ile karıştırıp en son halinde de yüzünü düzeltiyoruz ve servise hazır
Afiyet olsun
250 gr ciğ kadayıf 4 yemek kaşığı sade yağ veya tereyağı 100 gr boz iç antep fıstığı Şerbeti için:
Yarım su bardağı su 1 su bardağı şeker (Şekerli sevenler için)
Kaç Kişilik: 24
Hazırlama: 15dk Cennet Çamuru Tarifi Yapılışı
Çok pratik ve çok lezzetli bir tatlı
Öncelikle çiğ kadayıfı erimiş yağ ile karıştırıp ocakta 510 dk kadar çiğliği gitsin diye kavuruyoruz Daha sonra içine fıstığı ekleyip azar azar şerbetten döküyoruz Her dökmede bir spatula ile karıştırıp en son halinde de yüzünü düzeltiyoruz ve servise hazır
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.