Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cengiz Kurtoğlu - Git Yoluna

Cengiz Kurtoğlu - Git Yoluna
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Utanır da geri donmezsin sanmıştım
Hayret ne yuzle cıktın karşıma
Değeri kalmadı şimdi gozyaşlarının
Yok yok ağlayıp durma boşuna
Hesabı cok ağır caldığın yıllarımın
Yok yok yalvarıp durma boşuna

Git git yoluna allah aşkına
Bir dunya kurdum kendi adıma
Yanarım şimdi senli yıllara
Senin olsun aşkın
Ben boylede mutluyum
Artık yarınımdan umutluyum

Ne deli sevdalar
Ne kendimle kavgalar
Yok yok boyle daha mutluyum
Git git yoluna allah aşkına
Bir dunya kurdum kendi adıma

Similar threads

Seda Sayan Git Git Yoluna Şarkısı Seda Sayan Git Git Yoluna Sozleri Git Git Yoluna Şarkı Sozleri Utanır da geri donemezsin sanmıştım Hayret ne yuzle cıktın karşıma Değeri kalmadı şimdi gozyaşlarının Yok yok ağlayıp durma boşuna Hesabı cok ağır caldığın yıllarımın Yok yok yalvarıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Beyaz Show’da Cek Git şarkısıyla şohreti yakalayan Musa bu başarısını album yaparak taclandırdı ve albumunun ilk klibinide ''Cek Git Bebeğim''şarkısına cekti İşte Musa'nın Cek Git şarkısının sozleri: Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
imagesmusaftgulsahcekgitbebegimsarkisozu5adaefcb0e28b Bu şarkı sadece sevenler icin Seviyorum deyip sevmeyenler icin değil Sadece yurekten sevenler icin Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım yalnızım yalnızım Dondun gittin bir hoşcakal demeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Gul bebeğim Sensiz bu evin hic, hic tadı yok Nefes almamın hic anlamı yok Birgun bile ayrılsak Cok ozluyorum hemde cok Keşke yanımda olsaydın Kollarına beni sarsaydın Seviyorum deyip sarılsaydın Hıckıra hıckıra ağlardım Ol, ol, ol de oleyim Sev, Sev, Sev de seveyim Emret uğruna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt