Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Böylece Yakında! cem yılmazın yeni filmi, cem yılmazın son filmi, cem yılmaz o kadar yakında Sevgili melekler, ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni filminin adını açıkladı:O Kadar Yakında! Yeni filmi için hazırlıklara başlayan ve oyuncuları da yavaşça kafasında netleştirmeye başlayan Yılmaz, katıldığı bir tv programında Yekta Kopan’a rol teklifinde bulunduFilmin başrolünü ise Tülin Özen'e verdi 25208 25208 cemyilmazinyenifilmipekyakinda5c4dd4088e5f2cemyilmazinyenifilmipekyakinda5c4dd4088e5f2 193 261 cemyilmazjpeg25208 Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Pek Yakında! cemyilmazjpeg25208 Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Pek Yakında! Yekta Kopan’ın +1 TV’de yayımlanan Cumartesi programının dün geceki konuğu Cem Yılmaz’dı Böylece çok konuda ilginç talimat yapan Cem Yılmaz, yeni filmi Öyle Yakında’yı da anlattı Programa canlı bağlanan yönetmen Ferzan Özpetek, Cem Yılmaz’ın bu yeni filminde oynayacağını açıkladı Filmden konuşulurken Cem Yılmaz Yekta Kopan’a, ’Daha bugün konuştuk sen de bir rol oynayacaksın’ diye rol teklif etmiş oldu Film çekmeye çalışan bir sinemacının macerasını anlatacak filmde Cem Yılmaz, Yekta Kopan’ın da kendisini oynamasını istiyor Yani sinemayla da ilgilenen bir kültür sanat programının sunucusu Cem Yılmaz, filminde Şener Şen’in de oynamasını fazla istediğini söyledi Bir kaç sahnesi olan fazla manâlı bir rolü ona teklif vermek istediğini söyleyen Cem Yılmaz, buna hiç yiğitlik bulamadığını da itiraf etti ÖYLE YAKINDA FİLMİNİN KADROSUNU AÇIKLADI Ad koymada yetenekli olduğunu andıran ünlü komedyen yeni filmi “Öyle Yakındanın ayrıntılarını şu tweet’leri ile açıkladı; “ÖYLE YAKINDA …kendimce fazla tatlı bir isim isim koymada iyiyimdirbkzHer Şey Fazla Hoş Olacak İsmi yetercemyilmazinyenifilmipekyakinda5c4dd408a9391alt Hayırlı Olsun…İyi film de benzer kötü filmde aynı sürede çekiliyorÖnemli olan gaye ! Haa unutmadan filmde ben de oynuyorum! Teşekkür Ederim En sevdiğim filmlerden “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeninden ilham aldım Yavuz abimizin beni çok etkilemiş bir filmidirGüzel Film “ÖYLE YAKINDA kırıp geçirdi şöyle gülücez böyle gülüciz şeklinde duyurusu yapılmadan birinci ağızdan duyunuz! “Hokkabazgibi Onun komiğicemyilmazinyenifilmipekyakinda5c4dd408a9391alt
Wink
Filmimiz O Kadar Yakında Tülin Itina,Ozan Güven,Başarı Algöz,Özkan Uğur,Çağlar Çorumlu,Cengiz Bozkurt’la güzel bir film nasıl oluru göreceğizcemyilmazinyenifilmipekyakinda5c4dd408a9391alt Genişletmek için tıkla