Cem Yılmaz'dan Arog filmi ile ilgili özel talimatlar AROG FİLMİ MAYMUNLAR BENDEN PAHALIYDI! 1548620961 1548620961 cemyilmazdanarogfilmiileilgiliozelaciklamalar5c4e14a6062fecemyilmazdanarogfilmiileilgiliozelaciklamalar5c4e14a6062fe http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaroggggg&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ’KISA DEVRE’ PROGRAMININ KONUĞU OLAN CEM YILMAZ'DAN GARIP AÇIKLAMALAR Cem Yılmaz, önce elinde pembe bir bezle gelerek masayı temizledi ve yayından çıktı daha sonra ise koltuğuna oturdu TEPKİ ALIRIM DİYE MINI ETEK GİYMİYORUM! Programın birincil konusu Pelin Batu’nun basına da yansıyan küçük etek konusundaki serzenişleri oldu Cem Yılmaz, 'Ben hiç giymedim, tepki alırım diye senin de söylediğin gibi giymiyorum Sahnede Akıllı Müren giymiş, etek giymiş Yıllardır da konuşulur' diyerek konuya esprili bir yaklaşımda bulundu AROG’U PERDEDEN İZLEDİM, DUYGULU BİR GÜNÜMDEYİM Cem Yılmaz, 1415 haftalık bir emeğin ürünü olan son filmi AROG’u tüm takım olarak yayına gelmeden önce perdedeizlediklerini Ve 'Hiç böyle bir film izlememiştim Yapanların eline sağlık' durumu yaşadığını vurguladı Çocuksu bir duygusallık içinde olduğunu açıklayan Cem Yılmaz, 'Duygulu bir günümdeyim, işle ilgili Umduğumun üstünde diyebilirim Çok gururlandım, çok mutlu oldum Ekibin içinde olan ve sonrasındaki yapılan işlerden o kadar farkında olan olmayan oyuncu arkadaşlarım çok heyecanlandılar Cümbür Cemaat fazla duyguluydu, bir daha izlemek için can atıyorum O da 5 Aralık’ta tüm izleyicilerle birlikte olacak Önemli bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum' diyerek canlı yayında duygularını izleyenlerle paylaştı RECEP İVEDİK’İ İZLEDİM Pelin Batu, katıldığı tüm sinema ile ilgili organizasyonlarda Recep İvedik konusunun açıldığını belirterek Cem Yılmaz’a filmi izleyip izlemediğini sordu Yılmaz, 'O konu benden sorulur zaten Seyrettim televizyonda, kimse telaş yapmasın Seyredip seyretmeme meselesi değil Oradaki itinaözensizlik, şu ya da bu bir tercihtir Yani bu bir tercihtir Mükemmel bir filmi handsırça ile de çekersiniz Benim anlayışıma kadar benim perdede görüp görmemekle ilgili tercihlerim böyle şeyler değil Prodüksiyona yüklemek gereği dilemek, ’kostüme özenelim’ demek, bunlar işin isteyeceği şeyler Sizin kişisel olarak isteyeceğiniz şeyler değildir ama Benim kanaatim o O Kadar bir şey gerçekleştirmek isteyip, pek bir şey yapmış bir kimseye, ’o kadar değil böyle yapmalısın’ diyemeyiz' dedi GORA KIZ KARDEŞİMİN ESPRİSİ Cem Yılmaz, ilk filmi GORA’nın ismini kız kardeşinden esinlendiğini anlattı: 'GORA ne oysa! Çıkış noktası herkesin varsayım edebileceği bir şey, kız kardeşimin bir esprisidir ’Nerelisin’, ’Goralıyım’cemyilmazdanarogfilmiileilgiliozelaciklamalar5c4e14a6433b1gifalt hahaha hahaha hahaha falan BENİ ATTIN MI CEM? Cem Yılmaz, bir gün Ozan Güven’in kendisini arayarak ’Beni attın mı?’ dediğini belirtti ve ona yaptığı şakayı canlı yayında şöyle aktardı:'Aylar geçti üzerinden dün bir kurulum numarası yaptık Telefon açıp diyor ki, ’Beni attın mı?’ ’Ya seni nasıl atayım filmden’ dedim Aramızda bir şaka bu Çünkü oyuncunun canı bu yani ’Ya ben orada çok güzel bir sağa dönmüştüm, acaba onu koyacak mı diye yönetmen Oyuncu çekilir, 6 ay onu düşünür Bu bana telefon açıp, ’Aklına oğlum gelsin, Ali gelsin’ diyor Oğlu, ’Amca babamın sahneleri atma Babamın sahnesini atma amca Eve para lüzumlu’ diyor Benzeri sahne bazında anlaşmışız' SETTE YANGIN ÇIKMIŞ Cem Yılmaz, sette bir şanssızlık yaşadıklarını ve yangın çıktığını, ama yanlarına el kamerası ile gelen birisinin 'Ne hoş yapmışsınız yanma efektini' dediğini şu ifadelerle anlattı:'Başımıza bir yangın hadisesi geldi Set yanıyor Kapalı mekan ve çok ciddi yanıcı malzemeler var Aniden ateş aldı Set yanıyor, içeriden birisi kendi kişisel kamerası ile gelmiş diyor fakat, ’Ne güzel yapmışsın yanma efektini’ diyor Hakiki fakat bu, daha sonra dedik ki yanıyor burası' Ozan Güven, bunu yapan kişinin kendisi olduğunu açıklama edince cümbür cemaat güldü FİLMİN MALİYETİ 9 MİLYON DOLAR Filminin bir uçtan bir uca dek toplam 127 dakika olduğunu anlatan Cem Yılmaz, '95 dakika yapsak biz doymayız ancak, kaç yılda bir film yapıyoruz' diye konuştu Cem Yılmaz, filmin maliyetinin 9 milyon dolar olduğunu belirtti ve 'İnşallah izlenir' diyerek seyirciden ilgi beklediğini ifade etti MAYMUN PAHALI id Yılmaz, filmde maymun oynatmak istediğini oysa ücretinin fazla yüksek olduğunu anlattı 'Maymun çok fiyatı yüksek, benden pahalı' diyen Yılmaz, herkesi güldürdü Yılmaz, maymun sorununu bir insana maymun kostümü giydirerek çözdüklerinden bahsetti BAZI ŞEYLER ŞAKA KALDIRMIYOR Cem Yılmaz, bazı konularda şakalar yapmadığını anlattı Yılmaz, politik mizahın manâlı bir alan olduğunu ancak bazı şeylerin üstüne konuşmak için eğlenceli olmadığını ve kendisinin iyi olduğu konularda performans göstermek istediğini belirtti Profesyonel mizah yapmaktan imtina ettiğini açıklayan Cem Yılmaz, şaka çıkmadığını ve hoş olmadığını belirtti Yılmaz, 'Bizim kafamıza kazınan bir şey vardır ’Bizim ülkemiz vallahi espri cenneti’ derler En sevmediğim iki cümleden bir tanesine bu Bir her birine de ’Yaa sizin işiniz ne basit, aç televizyonu ne olaylar var’ Yahu sen memleketi güllük, gülistanlık yap ben sana ne komikler bulurum Sen merak etme' biçiminde konuştu KAFAMDAKİ ŞAKAYI YAPSAM BEN YARIN YOKUM Bir Takım konularda mizah yaparak o konunun evcilleşebileceğini düşündüğünü anlatan Cem Yılmaz, bir takım konuları konuşmanın komik olmadığını vurguladı Meşhur şov yapan, 'Politik mizahın iyisi zorlama Bununla ilgili genel kültür gerekir, bir şey gerekir Daha açık konuşmak gerekirse yalnız yapan için değil, bitiren için de bir gelişmişlik ister Mesela hep diyorlar ancak, ’Amerika’da komedyen var, başkanla ilgili ne biçim şaka yapıyor’ E işlenmiş da, seyircisi var onun Benim kafamdaki şakayı yapsam ben yarın yokum' dedi 23 YILLIK AŞK ÖYKÜSÜ Cem Yılmaz, yıllar önce okulda arkadaşı ile birlikte sevdikleri iki kıza tek bir kağıt vererek ’Benimle çıkar mısın’ diye anekdot gönderdiğini anlattı Yılmaz, 'Yanıt geldi ’Kabul ama şımarma’ yazıyordu' dedi ve bunu hiçbir vakit unutmadığını ifade etti Yılmaz’ın bu hikayeyi anlatmasının gerisinde canlı yayına bir hanımefendi bağlandı ve '23 sene önce verdiğin o kağıdı saklıyorum' dedi Ancak Yılmaz numarayı yutmadı ve arayan kişinin oyuncu Özge Özberk olduğu anlaşıldı KENDİME HİÇ SEVİŞME SAHNESİ YAZMADIM Senaryolarında kendisine hiç sevişme sahnesi yazmadığını ve kadınlarla ilişkisi olmayan karakterleri canlandırdığını belirten Cem Yılmaz, 'Ben hiç sevişemedim; yazdığım hikayelerde kendime hiç sevişme sahnesi yazmadım Bir gün öyle bir yazacağım ama, basmakalıp untrack’a değin yani ilk yarı' diye konuştu televizyongazetesi