cem yılmaz espirileri Verdana, Arial, Helvetica, sansserif* Mademki dünya bir hiç, gece de iç, gündüz de iç * Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım * Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz * Nefes kesen bir roman yazdım Tüm okurlarım öldü * Hakan yarın ancak maçta forma giyemeyecek Çıplak oynayacak * Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter * Oğlumun adını mafya koydum, bundan böyle ben de mafya babasıyım * Yazılıdan sıfır aldım ama, önemli olan katılmaktı * Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz? * 1959'da içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur * Şiddete aleyhinde savaş açın, kuvvet yanlılarını kurşunlayın * Vefat korkusu sürekli değil, mezarda biten geçici bir duygudur * Adamın biri eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş Eczacı ona sineğinizin nesi var acabademiş * sık sık ameliyat olun, içiniz açılır * Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar * Beşbinkere söyledim; abartmayı bırak * Bu tüp bebek hatalı; defalarca gaz kaçırıyor * Yes abicim Türkçe eğitime benden de okey! * Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz fakat * Selam! Ben Aydan Şener Hadi yaa Ben de dünyadan Neil Armstrong * Çocuğun biri bir gün kafasını ıslatmadan yıkamaya başlamış Annesi de oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?deyince çocuk: ama anne bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor * Esas Fransa'ya gitmiş Tabelada Fransa yazıyormuş O da Aaaa burayı da mı Sabancı aldıdemiş * Gençliğim acı veriyordu Ameliyatla aldırdım * Ey yükselen yeni nesil! İn ulan altında! * Son gülümseyen sen olacaksın Çünkü geç anlıyorsun 1549144472 1549144472 cemyilmazespirileri5c56119d5ed1fcemyilmazespirileri5c56119d5ed1f http:wwwkimkimdirgentrkisifotocemyilmaz * İnsanlık bugün de para karşısında değer kaybetti * Karınızla aranızdaki karşılıklı alt ne? Benzer günde evlendik * Hayatım her tarafında belirsiz biri oldum fakat artık kesin değilim * Karımı o kadar seviyorum oysa eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum * Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın, çok zevkli * Demokrasi, **** gibidir İyisi de, kötüsü de iyidir * AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli Maymundan gelip gelmediğimiz belirlenmiş yok lakin, Maymundan gideceğimiz kesin * Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda Dünya çatlamasa hiç olmazsa * Asansor bozuk En yakın asansör karşısında binadadır * İçerken otomobil kullanmayın Bir yere çarparsanız biranız dökülür * Yarın yapabileceğin bir şeyi, Katiyen bügünden yapma * Tanrım! Kendim için bir şey istemiyorum Yalnızca anneme paralı ve güzel bir gelin nasip et!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.