Cem YILMAZ Cm Ylmz
cem yılmaz uzay gemisi cem yilmaz selahattin yılmaz selahattin ışın kılıcı uzay gemisi video Bizim meslek ICODEparası hariçICODE fazla ktan Aynı işi yapanlar beni kuliste ziyaret edip Ön sırada oturuyorum Aman bana sataşmaderler Biri moral devretmek için Sırf senin için geldimdedi Hadi lan tek karakter gösteriye sırf benim için mi geldin?! Ben 18 ay askerlik yaptım Bedelli yapan popçu arkadaşlar Tarkan, Mustafa Sandal, natürel Çelik de değişti Çelik kayda değer bir sanatçıdır İTÜICODEden mezundur ve ses doktorudur Sesler mi ağrıyoranında Ah Cici Kızı söyler Ama hâlâ sesi notalara dökülemiyor Bir tek MilkaICODEyla anlaşması yapabilir Katrilyoner işadamıyla taksi şoförü gösteriyi tabi yandan izliyor Müslümanı, Hıristiyanı, zencisi beyazı bir arada Bunu bundan başka Mevlana yapardı O da bilet satmıyor Sanatçının askerden kaçanı makbuldür Benim de AzerbaycanICODEda okuyor olmam gerekiyordu Bir Takım sanatçılarımız 10 yılda AmerikaICODEda ne öğreniyorlarsa Aramak oysa bir zenci hoca var Taktı çocuğa gidemiyor En bereketli çağımda askere aldılarderler Ulan ne yapıyordun? Evde oturuyordum abi Ulan ben para basıyordum askere aldılar Görkemli bir davet izlemek istiyorsanız Sultans Of The DanceICODEı izleyinAnadoluICODEyu anlatan yabancı isimli eğlence MalatyaICODEnın anadili İngilizce bilmiyor musunuz? Papa Jan Paul VatikanICODEda oturuyor, Kâhtalı da kapıda nöbet tutuyormuş İsa gelmiş Kâhtalıyı geçememiş Yahu ben İsaICODEyım niye içeri almıyorsun?demiş Kâhtalı Kardinalimin emri var AllahICODEın oğlu olsa içeri almayacaksın dedidemiş Bu, yarın fıkra diye cep telefonuma mesaj gönderilir ICODEHer Şey Fazla Güzel OlacakICODEta da, ICODEVizonteleICODEde de oynadığım karakterler daima küfür ediyor Benim hoşuma gidiyor Ama AKMICODEnin önünde, bir kadın Fazla başarılısınız ama çok küfür ediyorsunuzdedi Abla küfür ederken isim vermedik ancak üzerine niye alınıyorsun! Askerde 6 bin kişiye akarsu ısmarladım, 15 milyon lira tuttu Swiss OtelICODEdeki çay fiyatına! En komik, en kabiliyetli benim Kendimi eski VCDICODElerden izledim Korsandan izlediyseniz ayıp edersiniz Korsan komik değil Ben TitanikICODEi korsan izledim gemi batmıyor Erdoğan Sevgin bana CemICODEciğim ne süre motor diyeceksiniz?diye sordu Ben de Valla abi biz aile filmi çekeceğiz Onu Sinan ÇetinICODEe soracaksındiye yanıt verdim Reenkarnasyona inanmayın Çıkar, ben eski hayatımda ÇardımderlerPveya Dürümcüydümdiyen biriyle karşılaştınız mı? Bu işi keşfeden benimİki saat konuşup bir şey anlatmayacaksınDenesene hadi Bir tek Demirel yapar!!!!