Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Celik - Takılmış Plak Gibisin

Celik - Takılmış Plak Gibisin
0
229

Similar threads

sen derhal yanımda yepyeni bir türkü gibisin Harp Kaldırımında Aşk sen derhal yanımda yepyeni bir türkü gibisin hiç görmediğim yıldızlar gözlerine doğmuş bir büyüklük duygusu dağlar gibi yüreğinde ah biz mutluluğu böyle aranıp duracak mıyız yağmur defalarca böyle yağacak mı hatıralara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Cep Telefonu Mesajları » Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum » Gunden gune yok olmaktayım Butun ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun GOKYUZU GUNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Cep Telefonu Mesajları » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ölümsüzlük dek çok lakin çok seviyorum » Günden güne değil olmaktayım Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun GÖKYÜZÜ GÜNEŞ OLSADA SENSİZ YINE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
en anlamlı yanlızlık mesajlarıı manalı yalnızlık sözleri anlamlı uzun sözler uzun mesajlar yalnızlık sözler sözleri mevlana Bir ses ummak senden Benzi Atmış beklemek Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım Hiç bu dek uzun susmadın sevdiğim Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Unlu Şairlerin Aşk Şiiri Unlu Şairlerin En Guzel Aşk Şiirleri LAVİNİA Sana gitme demeyeceğim Uşuyorsun ceketimi al Gunun en guzel saatleri bunlar Yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Gene de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar soyleyeyim, İncinirsin Sana gitme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,329Kullanıcılar
mrtmnsrSon üye
Üst Alt