Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Celik Sanada Yazık Banada şarkı sozu

Celik Sanada Yazık Banada şarkı sozu
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Celik sanada yazık banada şarkısının sozleri
Celik 2019 sanada yazık banada sozleri

Sanada Yazık Banada şarkısı sozu

Bu acıkhava cezası
Beni cok cok sıktı
Ayrılık değilde beni
Bir sozun yıktı
Bu acıkhava cezası
Beni cok cok sıktı
Ağlamazdım eskiden
Buda yeni cıktı
Coktan unuturdum seni coktan
Unutmak elimde olsa
Sanada yazık, banada yazık
İkimiz icinde cok zor bu ayrılık

Similar threads

Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkı Sozleri Hatice Cok Uzadı Bu Ayrılık Şarkısı Sozleri Ozledim yakar beni hasretin Bırakıp gittin gelmiyor haberin Bilirsin beklerim yıllarca Bıkmadan usanmadan saclarım ağarsada Gercek zor belkide imkansız Ağlayan gozlerim sızlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
kaderde bizim payımız usmak demekki herşey derde tuhaf bu halin guvendiğin aklın nerde sıgındıgın yanlış bir golge gelemedim kendşne sen belkide bilerek bir adım at yanlışından vazgecere yeni degil ayrılık eski bir gelenek sozum ona gidiyorsun istemeyerek son sozler dayanır yakında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Levent Dorter Yazık Şarkı Sozleri Dorter Yazık Şarkı Sozu Aşk denince en onde fedailer gibi Kapandım ustune sana zarar gelmesin Sense bir yalandan ibaretmişiz gibi Nasıl sildin attın bizi bi soyler misin Yazık emeklere yazık İkimize yazık Emekleye emekleye buyuttuk oysa Yazık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Beyazıt Ozturk Turkan şarkısı sozu Beyazıt Ozturk Turkan sozleri Beyaz cok yakında cıkaracağı albumunden Turkanisimli şarkısını ilk kez kendi programında seslendirdi Beyaz Turkan Şarkı Sozu Kim bilir gelen gecen ne diyor halime Ben ben değilim bu gunlerde, Yediğim nanelerin haddi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt