Çelik ölmekten korktumu Ergenekon davasına adı karışan ve bir süre suskun kalan ünlü sanatkâr suskunluğunu bozmuştu ve açıklamalarına devam etti 'ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORDUM!' 1548632991 1548632991 celikolmektenkorktumu5c4e43a7c6088celikolmektenkorktumu5c4e43a7c6088 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercelik12mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ŞARKICI ÇELİK, EŞİ BUKET SAYGI’DAN BOŞANMA NEDENİNİN ALDIĞI AĞIR TEHDİTLER OLDUĞUNU AÇIKLADI Türkiye’de kendini tehlikesiz hissetmediği için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye yerleştiğini anlatan Çelik, “2004 yılında İhsan Güven Bey öldürüldüğü zaman, fazla ağır tehditler aldım Eşimden hamileyken 2005 yılında bu nedenle ayrıldım dedi Çelik, “Koruma istedim lakin İstanbul Valiliği, bana Atatürk ilkelerine bağlılığım sebebiyle radikal örgütlerin tehditlerinin belgelerini sunduğum halde koruma vermedi Boşandım, çünkü eşimin ve oğlumun güvende olmasını istedim dedi Savcı Zekeriya Öz’ün ifadesine başvuracağı Çelik, geçen yaz tişörtüyle örtmeye çalıştığı silahıyla dikkat çekmiş, neden silah taşıdığı sorusuna “O silah değil, cep telefonunun kılıfı diye cevap vermişti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.