Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Celik - Ateşteyim..

Celik - Ateşteyim..
0
279

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ateşteyim

Gitme gelme yapma etme derken

Bir sıkımlık aşkımız da bitti

Gonlum şimdi yeni bir kızda

Kurban olmalı mı yeni aşka

Gitsem gidemem kalsam kalamam

Sevsem sevemem şaştım bu işe

Hayır mı şer mi bilmem ama

Ateşteyim ben ateşte

Bu aşk icin acaba cok mu erken

Sever mi sevmez mi yoksa derken

Gonlum şimdi yeni bir kızda

Kurban olmalı mı yeni aşka

Similar threads

Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Turk halk muziği şarkıları THM şarkıları listesi Turk Halk muziği eserleri A benim mor ciceğim Ab u tab ile bu şeb haneme canan geliyor Acaba şen misin kederin var mı Acık bırak pencereni ortme perdeyi bu gece Acılan bir gul gibi Acılır gonca gul yar Acmam acamam soyleyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Dun yaşadım Sevdim Seni, Bugunu Yaşıyorum Seviyorum Seni Biz Ne Sevgiler Gorduk Gulum Seni Seviyorum Derken Sahtekarların Dunyasını Ezberledik Gulum Kral Olmak Varsa Alemde Seviyoruz Bizde, Kalp Taşıyorsak Bu bedende Aşkımız Vardır beLLi Seven Unuturmu Sence? ben Sevdim Halimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
2019 Şarkı Sözlerinden Nickler, şarkı sözlerinden nickler msn nickleri, şarkı sözleri nickleri Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum fazla yoruldum Ve şimdi ben de düştüm… Bu kere öyle bir afili yalnızlık Dertli bir bayan dek düşman Tuzaklar kurmuş diğer taraftan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
453
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt